Brynslaminering er en kombinasjon av brynsløft og hvor brynshårene gres flate mot en hensiktsmessig retning som kan endres i etterkant. Denne behandlingen vil gi dine bryn en stelt og fyldigere utseende.

InLei lash filler kan gi 24% fyldigere vipper etter tre behandlinger. Det er også det mildeste vippeløft-systemet på markedet ifølge InLei Norge. For å ivareta fyldigheten til vippene anbefaler vi InLei behandlingen hver 3./4. uke.

‘En-til-En’-metode, er en prosess hvor man limer nye enkeltvipper (1D) på hver enkelt naturlig vipp. Disse enkeltvippene er noe tykkere og stivere enn volumvipper.

Lett Volum er vår mest populære behandling for de som ønsker en nærmest naturlig utseende og samtidig vil ha synlige, iøyenfallende vipper.

Vi har også mulighet å gjøre en kombinasjon av Klassisk og Lett Volum, også kalt Hybrid Kombinasjon. Denne behandlingen anbefaler vi til de som har korte/skjøre naturlige vipper.

Er for de som ønsker meget fyldige vipper og en dramatisk «Va-Va-Voom!« utseende. Her setter vi sammen en «vifte« bestående av minst 5 vipper eller mer (5D+) som limes på hver enkelt naturlig vipp, avhengig av hvor mye dramatisk utseende du ønsker.

NB! Dette anbefales kun til individer som har sterke naturlige vipper.

Timebestilling

Om oss

Eluce AS er en skjønnhetssalong som er spesialisert innen vipper, bryn og andre skjønnhetstjenester. Eluce betyr å gløde/å skinne på latinsk.

Eluce AS sitt formål er å fremme ens naturlige glød.

Oda, daglig leder for Eluce AS, har jobbet med vippeextensions siden mars 2013 og er sertifisert vippetekniker fra Lash Perfect Norge (2013). Oda også har fungert som kursagent for Last Perfect & Hibrow Norge, hvor Oda har holdt kurs innen vippeextensions i Stavanger fra 2016 til 2019. Oda har tidligere fungert som innehaver av Lashes And Nails AS, hvor hun blant annet hadde ansvar for daglig drift og opplæring innen vippeextensions.

Gjennom Lashes And Nails har Oda tilbudt vippeextensions til fornøyde kunder på AMFI Madla, Avea Klinikken og Bikubå Aktivitet, Helse & Velvære.

Eluce AS

Org. 925 01 8473

Parkveien 25

0350 Oslo