BB Glow, Mesoterapi og Aquagold: Tre behandlinger som får huden din til å gløde

Huden vår er i kontinuerlig forandring og det blir viktigere over tid ta vare på den etterhvert som vi blir eldre. BB Glow, Mesoterapi og Aquagold er gode behandlinger som styrker ens hud som øker både kollagenproduksjon og elastin. Effektive behandlinger som får huden din til skinne!

I løpet av 20-årene skjer det endringer i livene våres relatert til karriere, familie, hvor man bor osv., dette påvirker i stor grad kroppen vår som også er i endring. Rundt ca. fylt 25 år starter huden å vise de første tegne på aldring, f.eks. ved synligere porer, økt tørrhet, synligere mørke ringer under øyene, samt fine linjer og rynker. Forskning viser at kollagenproduksjonen i huden begynner å avta ved 25 års alderen, men dette vil variere fra person til person. Gener, livsstil, medisinbruk, for å nevne noen, vil påvirke kollagenproduksjonen over tid.

Heldigvis kan vi hjelpe huden vår med riktig hudpleierutine og stell. Det finnes et hav av alternativer til behandlinger som er bra for huden for gjennvinne ens ungdommelige glød;

 • Mesoterapi,
 • BB Glow

og

 • AquaGold
Her utføres en typisk mesoterapi behandling. Foto: Eluce AS

MESOTERAPI

Mesoterapi er en effektiv rynkereduserende behandling som tilfører huden de komponenter som er nødvendige for å opprettholde vitaliteten. Ved mesoterapi-behandling stimuleres det ytre og mellomste hudlag ved at terapeuten bruker en dermapen.

Dermapennen generer mange mikroskopiske perforering, eller hull, på hudens overflate med små nåler, som etterfølges med å tilføre huden et næringsrikt serum bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Serumet absorberes raskere gjennom de små perforeringene og opptas av hudens overflate. Serumet virker både oppstrammende og fuktighetsgivende på huden, samtidig som serumet har en reparerende og beroligende effekt.

Mesoterapi er en sikker og progressiv behandling som gir umiddelbar effekt. Men effekten vises best rundt en til to uker etter behandlingen. Det er anbefalt minimum å ta tre behandlinger for et langvarig resultat.

De typiske områdene for mesoterapi-behandling er ansikt, hals, hender, innsiden av armene, ben og mage.

Mesoterapiens effekter:

 • Gjenoppretter hudens fuktbalanse
 • Glatter ut fine linjer og forebygger rynker
 • Reduserer arr
 • Reduserer solskader og pigmentflekker
 • Minsker porer
 • Minsker rødhet
 • Øker elastin- og kollagenproduksjonen
 • Gir generell hudforbedring

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper, men gis ikke til personer som:

 • Har auto-immune sykdommer.
 • Har kjent allergi for hyaluronsyre eller personer med betennelser i huden.
 • Er gravid/ammer
 • Har diabetes type 1
 • Går på blodfortynnende medisiner
 • Har herpes/åpne sår

Dersom du har sensitiv hud, kan heleprosessen ta lengre tid.

BB-GLOW

BB-Glow er en hudpleie-behandling der det jobbes inn et foundationserum, Camo-serum, på overflaten av huden ved hjelp av en nanoplate som stempler serumet inn. Det finnes 4 forskjellige farge-serumer til denne behandlingen. De alle er med på å jevne ut hudtoner, reduserer rynker, forminsker porer, reduserer aldersflekker, fregner og pigmentflekker.

BB-Glows effekt;

● Umiddelbar og gradvis fading av flekker, pigmentflekker
● Glattere og jevnere hudtone
● Reduksjon av rødhet
● Reduksjon av mørke ringer under øynene
● Reduksjon av porer
● Stimulering av kollagenproduksjonen og øker hudens
elastisitet
● Fuktighetsgivende
● Forbedrer hudens naturlige beskyttelse

Camo-serumer består hovedsakelig av:

 • kamilleblomst (beroligende, antibakteriell effekt og lysner huden)
 • brokkoliekstrakt (anriket med vitamin C som har høye antioksidanter, som igjen bidrar til å bekjempe aldringsprosessen)
 • sukkerlønn (fjerner døde hudceller, reduserer aldringsprosesser og forhindrer at pigmentflekker dannes)
 • portulakk-urt (rik på protein, cellular vev, mineralsalter, organiske syrer, vitamin C og provitamin A)

AQUAGOLD

Aquagold, også kjent som «The Golden Cocktail», er en kosmetisk behandling som gir huden en skikkelig fuktighetsboost.

Hudterapeuten blander en skreddersydd «cocktail» serum til din hudtype som inneholder vitaminer, enzymer, mikronæringsstoffer, mineraler, antioksidanter, peptid, samt hyaluronsyre. Denne «cocktailen» stemples ned i hudens øverste lag ved hjelp av 20 stk 24 karat gullbelagte ultratynne hule nåler.

Nålene i både Aquagold behandlingen og mesoterapi gir huden en kontrollert «skade» for at huden skal sette i gang en heleprosess på det hudområdet man ønsker å fornye. Dette gjøres for å stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Disse er kroppens viktigste proteiner som gjør at huden bygger seg sterkere, fastere og mer motstandsdyktig eksterne faktorer.

AquaGold er en veldig skånsom behandling, og nærmest smertefri behandling. De vanligste områdene som behandles er ansikt, bryst, hals, nakke og hender. Sensitive hudområder hvor hudlaget er tynt, f.eks. rundt øynene og munn, kan også behandles.

Behandlingen passer for deg som har «moden hud» og som ønsker seg fastere og mer spenstig hud. Dette er også de som har problemhud med porer, akne, rosacea eller ujevn pigmentering. Eller for deg har ung hud, men seg ønsker mer glød.

Fordeler med gullbehandlingen:

 • kan redusere rynker, fine linjer og flekker
 • stimulerer hudcellene
 • hindre huden mot tidlig aldring
 • jevner ut hudtonen
 • bremser nedbryting av kollagen
 • lindrer solskader
 • betennelsesdempende
 • øker elastisitet i huden

Før behandling

Behandlingene starter med en rens, deretter gjør vi en lett kjemisk eller mekanisk peel. Dette gjøres for å klargjøre huden for behandlingen og hjelpe serumet til å trenge enda dypere ned i hudlagene.

Etter behandling

Det er vanlig at huden blir rød og irritert opptil to til tre dager etter behandlingen. Det som skjer er en naturlig prosess hvor huden reparerer og fornyer seg selv. Noen kan også få blåmerker og en lett hevelse.

 • Unngå å vaske huden første 5-6 timene,
 • Unngå trening og badstue, svømmebasseng, og trening de neste dagene.
 • Sov på ryggen den første natten, gjerne med hode litt høyt for å unngå hevelse.
 • Unngå aktiv sol i 14 dager
 • Bruk ikke sterke rensemidler for hud de første dagene
 • Bruk solkrem!

Den største effekten vil fremtre etter ca. to uker, mens effekten av behandlingen vil vanligvis vare mellom 4 og 6 måneder.

Har du ytterlige spørsmål om nevnte behandlinger, gjerne send oss en epost til post@eluce.no

Timebestilling